MEDIERE

Ce trebuie să știi despre recuperarea alocației – munca in Germania

munca in Germania

Ai fost la munca in Germania și cauți informații despre alocație? În materialul de astăzi găsești tot ce ai nevoie să știi despre alocația acordată în Germania și cum să o obții. 

Lucicosm Mediere a adus mai mult de 500.000 de euro alocație pentru clienții săi. Toate persoanele care au colaborat cu noi pentru munca in Germania au beneficiat de avantajele pe care le oferă guvernul german angajaților, inclusiv subvenția pentru copii. 

Lucicosm Mediere asigură asistență completă în timpul călătoriei tale în Germania și înapoi acasă. Dacă îți dorești să recuperezi toți banii din alocație, ne ocupăm de tot procesul pentru tine. 

Guvernul German oferă posibilitatea de a recupera subvenția, taxele și impozitele tuturor străinilor care lucrează acolo. Așadar, ai dreptul de a primi alocația pentru copii chiar și după ce te-ai reîntors în România. Este valabil pentru ultimele 6 luni în care ai lucrat în Germania. 

Prin intermediul firmei noastre poți accesa acești bani oferiți de statul germa cât mai rapid. 

Pentru că ne dorim să obții toate avantajele oferite de statul german, îți oferim informațiile și ajutorul de care ai nevoie ca să accesezi banii din alocație. 

În cazul în care îți putem oferi mai multe informații, nu ezita să ne suni la numărul de telefon care este afișat pe site sau să vii la adresa noastră din Suceava. Detalii pe https://lucicosmjobs.ro/

Ce sumă recuperezi de la munca in Germania

Sunt cazuri în care oamenii nu primesc banii din alocație cât timp lucrează în Germania, însă îi poți recupera ulterior și chiar destul de ușor. Perioada pentru care poți recupera alocația este de maxim 6 luni lucrate. Suma de bani diferă în funcție de cât timp ai lucrat, de salariu și de ce cotizație a avut angajatorul.

Așa cum îți spuneam, echipa noastră se ocupă de toate aspectele necesare, mai ales pentru că suntem în plină colaborare cu o firmă de recuperare taxe și impozite. 

Dacă ai fost la muncă în Germania prin intermediul Lucicosm Mediere, ne ocupăm și de recuperarea alocației pentru tine. 

Munca in Germania – Cât timp durează procesul de recuperare

Procesul de recuperare depinde de cum răspund autoritățile din Germania. În funcție de acest răspuns, procesul se desfășoară pe parcursul unei luni. Recuperarea banilor se face în aproximativ aceeași durată de timp. 

Este important să știi că dacă ai depus dosarul pentru recuperarea banilor din alocație, este sigur că îi vei primi înapoi. 

În cadrul firmei noastre, orice angajat care a lucrat cu carte de muncă și care ai copii își poate recupera acești bani.

Care sunt documentele necesare

În principiu, este important să pregătești copie după buletin, după certificat de stare civilă și după certificat de naștere. Mai este nevoie de câteva documente care au fost eliberate de angajator: contract de muncă, fluturașe de salariu și alte documente în funcție de caz. 

Lucicosm Mediere te ajută să recuperezi aceste documente, în cazul în care nu le mai ai. Odată ce ai pregătit restul de documente, vino la sediul nostru ca să le predai. Aici, vom analiza documente și începem procedurile de înaintare a dosarului. 

Dacă te afli în imposibilitatea de a ajunge la sediu, scanează documentele și trimite-le la adresa  lucicosm.alocatii@gmail.com. 

Nu uita să scrii în mesaj și datele de contact, numele și număr de telefon. Un membru al echipei noastre te contactează în cazul în care lipsesc documente sau alte date. 

În cazul în care ai lucrat la altă firmă în Germania, însă fără contract de muncă, recuperarea de taxe, impozite și alocații nu este posibilă.

Cu toate că procedura nu ete greoaie, ai nevoie de documente menționate mai sus. În cazul în care ai întrebări suplimentare sau vrei mai multe informații, te invităm să ne suni la numărul de telefon 0743532563.

Share

Scroll to Top