MEDIERE

Ce locuri de munca in Germania găsești la Lucicosm Mediere

munca in Germania

Dacă ești în căutarea unei oportunități de munca in Germania în agricultură, la Lucicosm Mediere găsești mai multe locuri de muncă disponibile în acest an.

Aceste locuri de muncă sunt potrivite pentru lucrătorii sezonieri și se dovedesc a fi o opțiune atractivă pentru cei care vor să câștige mai mulți bani și să aibă o situație financiară mai bună.

Cu Lucicosm Mediere ai ocazia de a lucra în diferite domenii precum:

  • Muncă la câmp: vei lucra la îngrijirea și recolta culturilor agricole precum cele de legume sau fructe.  
  • Muncă în hală: Pentru cei care preferă un mediu de lucru mai protejat și organizat, există locuri de muncă disponibile în hale. Aici, veți fi implicați în procesul de pregătire și ambalare a produselor agricole.
  • Munca în seră.

Lucicosm Mediere are un portofoliu bogat de locuri de muncă din care poți alege, în funcție de abilitățile tale. Aceste locuri de muncă sunt destinate lucrătorilor sezonieri, ceea ce înseamnă că sunt potrivite pentru cei care doresc să lucreze pe perioade limitate de timp, de obicei între 56 și 79 de zile. Nu ai nevoie de experiență ulterioară sau anumite calificări, oricine poate să obțină un astfel de loc de muncă, fiind o oportunitate bună pentru muncitorii necalificați.

Există cerințe speciale pentru munca in Germania?

Nu există cerințe speciale pentru locurile de muncă pe care le oferim. Totuși, este important să știi că locurile de muncă sunt legale, cu contract pe o perioadă minimă de 56 de zile, cu posibilitatea de prelungire până la 79 de zile.

Ce beneficii ai dacă colaborezi cu Lucicosm Mediere

Lucicosm Mediere oferă o serie de beneficii semnificative pentru angajați, care includ:

  • Plata atractivă: Cu un salariu de 12 EURO pe oră (NET – în mână), vei avea ocazia de a câștiga un venit decent pe perioada muncii.
  • Cazare convenabilă: Angajații beneficiază de cazare la un cost de 7,5 EURO pe zi, care include și o bucătărie utilată complet.
  • Asigurare medicală: Contractele de muncă sunt legale, iar asigurarea medicală este asigurată pentru angajați.
  • Acces la facilități: Lucrătorii au acces la un magazin alimentar pentru a-și satisface nevoile zilnice.
  • Transport asigurat: Compania asigură transportul la locul de muncă, iar transportul dus-întors este disponibil contra cost.

Procedura de aplicare pentru un loc de munca in Germania

Pentru a aplica la aceste locuri de muncă, te invităm să ne contactezi  Lucicosm Mediere la numerele de telefon 0758276994 și 0743532563. Echipa este disponibilă de luni până vineri, între orele 8.00-16.00, pentru a te ghida în procesul de aplicare și pentru a-ți oferi toate detaliile necesare.

Aceste locuri de muncă au o durată limitată, de maxim 79 de zile, însă un aspect important este că angajații pot reveni la locul de muncă de mai multe ori pe an. De asemenea, ai și asigurarea medicală inclusă. Nu este necesar să știi limba germană pentru a aplica la aceste locuri de muncă.

Este important de subliniat că locurile de muncă oferite de Lucicosm Mediere sunt legale și respectă legislația germană. 

În concluzie, aceste locuri de muncă pe care le găsești în portofoliul Lucicosm Mediere sunt oportunități grozave dacă vrei să câștigi mai mulți bani și să ai siguranța unui loc de muncă. Pentru mai multe informații și detalii despre procedura de aplicare, nu ezita să contactezi biroul din Suceava la numerele de telefon menționate mai sus.

Share

Scroll to Top