MEDIERE

Cauți de munca in Germania? Uite ce trebuie să știi

munca in Germania

Dacă vrei un loc de munca in Germania, sunt câțiva factori importanți de calculat atunci când începi căutările. Dacă îi vei lua în considerare, vei evita înșelăciunile și vei putea merge la sigur la muncă. 

România este un exportator convins de forță de muncă, fapt care a dus la apariția numeroaselor firme de mediere. Unele mai transparente și legale, iar altele mai puțin legale. Printre acestea își fac loc și oamenii persoane fizice care promit locuri de muncă în Germania pe baza unei taxe plătite înainte, dar care nu-ți garantează contractul de muncă. 

Mulți oameni care au apelat la persoane fizice pentru a-și găsi un loc de muncă peste hotare au sfârșit prin a plăti o taxă destul de mare și prin a rămâne doar cu promisiunea. 

Știi deja că dacă apelezi la persoane fizice pentru a pleca la muncă, e ca și când ai juca la loto. Nu știi dacă e numărul câștigător, dar banii rămân pierduți. 

Pentru a evita astfel de situații și pentru a fi sigur că rămâi cu locul de muncă promis, ține cont de următorii factori în decizia ta.

Apelează la o firmă specializată în medierea forței de munca in Germania

Persoanele fizice pot face promisiuni și n-au nici o obligație de a se ține de ele. Însă o firmă are activitate legală de mediere. Asta înseamnă că încă de la înființare se ocupă cu plasarea forței de muncă în străinătate. Mai mult, eventualele pagube pe care le-ai putea suferi sunt răsplătite, pentru că există obligație contractuală. 

O firmă nu are nici un motiv să nu se țină de promisiunile inițiale, deoarece ocupația ei este să-ți ofere ție un loc de muncă. Firma de mediere îți oferă garanția plecării tale în condiții legale. 

Ea îți poate oferi toate informațiile de care ai nevoie, siguranța locului de muncă și legalitatea acestuia. De exemplu, dacă alegi să pleci în Germania cu Lucicosm Mediere, vei avea un loc de muncă la alegere, contract legal de muncă și alte facilități necesare traiului în străinătate. 

Alege un loc de munca in Germania potrivit pentru tine

Nu oricine este potrivit pentru munca în bucătărie sau pentru munca la câmp. Analizează bine ce ești dispus să faci și decide-te asupra unui loc de muncă. 

Nu trebuie să faci compromisuri de nici un fel, deoarece majoritatea joburilor sunt plătite la fel, iar volumul de muncă este asemănător. Lucicosm Mediere îți pune la dispoziție mai multe locuri de muncă dintre care poți alege. Fie că vrei să lucrezi în hală, în seră sau în câmp, alegerea este a ta. Intră pe site-ul nostru și descoperă toate locurile de muncă.

Asigură-te că ai toate facilitățile necesare

Pe lângă contractul de muncă, firma trebuie să-ți mai asigure și alte facilități precum consultanță și cazare. 

E dificil să pleci la muncă într-o țară pe care nu o cunoști. Tocmai de aceea, firma de mediere trebuie să-ți ofere consultanță la fiecare pas, informații despre procesele în curs, dar și alte facilități precum cazare și transport.

La munca in Germania cu Lucicosm Mediere

Lucicosm Mediere este o firmă de plasare a forței de muncă în Germania cu o vastă experiență. Toată activitatea noastră este legală, iar aici poți găsi mai multe locuri de muncă din care poți alege. Este vorba despre locuri de muncă în agricultură: la cules de leguminoase, rădăcinoase și fructe. De asemenea, îți oferim posibilitatea de a lucra în hală sau în seră. 

Îți oferim contract de muncă legal, pe o perioadă de minim 56 de zile și un salariu de peste 9 euro pe oră. Mai mult, dacă alegi să colaborezi cu noi, vei avea parte și de cazare în apropierea locului de muncă, la un preț de puțin peste 7 euro/zi. 

Ai parte de consultanță legată de problemele pe care le întâmpini și toate informațiile de care ai nevoie. Pentru a-ți oferi un pachet complet de servicii, îți punem la dispoziție și posibilitatea de transport către locul tău de muncă. 

Alege să mergi la sigur și să ai parte de locul de muncă dorit. Pe site-ul nostru descoperi informații despre locurile de muncă, despre cum este o zi în Germania și despre documentele de care ai nevoie. Limba germană nu este obligatorie. 

Nu uita că plecările sunt dese, iar drumul către independența financiară poate începe chiar de săptămâna viitoare. 

Share

Scroll to Top