MEDIERE

Care sunt documentele de care ai nevoie pentru munca in Germania

munca in Germania

Cauți locuri de munca in Germania? Lucicosm Mediere îți oferă o varietate de locuri de muncă legale, cu contract din care poți alege. 

Dacă și tu îți dorești să te angajezi, în acest articol găsești toate documentele necesare pentru înscrierea la Lucicosm Mediere.

De ce pleacă românii la munca în Germania?

Sunt o mulțime de motive pentru care românii aleg să plece la muncă în Germania, însă unul dintre cele mai importate este posibilitatea de a câștiga mai mulți bani. 

În general, salariile sunt mult mai mari în Germania, iar posibilitățile de a lucra fie în agricultură fie în alt domeniu sunt mult mai bune. 

Mai mult decât atât, Germania este una dintre țările Europene mai stabile, având sisteme economic și social dezvoltat. Fapt care este atractiv pentru oricine își dorește o viață mai bună. 

În Germania, românii au posibilitatea de a lucra în condiții mai bune, cu tehnologii mai avansate și cu spații de lucru mai bine gândite. 

Există o cerere în creștere pentru muncitori în Germania, iar românii necalificați își găsesc cu ușurință locuri de muncă acolo. 

General vorbind, să pleci în Germania la muncă este o bună oportunitate atât economic cât și profesional. Totuși, alegerea poate fi dificilă din punct de vedere emoțional. Să pleci în Germania la muncă poate însemna să te desparți de familie pentru o perioadă de timp.

Ce avantaje ai dacă alegi să lucrezi în Germania?

Dacă lucrezi în Germania cu contract legal de muncă, atunci ai acces la sistemul de asigurări sociale și alte beneficii precum asistența medicală sau pensia. 

În plus, te bucuri de condiții de muncă mai bune și ai dreptul la concediu medical dacă este cazul. Să lucrezi cu contract de muncă înseamnă siguranță și stabilitate la muncă, accesul la beneficii sociale și drepturi protejate. 

La Lucicosm Mediere angajăm oameni în Germania doar cu contract de muncă pe o perioadă de minim 56 de zile. Așa, poți beneficia de toate avantajele oferite legat de Germania. 

Care sunt documentele de care ai nevoie ca să te angajezi la muncă în Germania?

Ca să te angajezi în Germania, ai nevoie de următoarele documente, în funcție de caz:

  • buletin valabil, necesar pentru a dovedi cetățenia și dreptul legal de a lucra în Germania.
  • certificat de naștere.
  • diplome de studiu, doar în cazul unul anumite locuri de muncă, dacă este nevoie. 
  • cazier judiciar. Acest document nu este necesar de fiecare dată, ci doar în cazul anumitor firme din Germania. Un membru al echipei Lucicosm Mediere îți va pune la dispoziție o listă cu toate documentele necesare.

În funcție de locul de muncă pe care l-ai ales, este posibil ca firma de plasare să solicite alte documente sau să fie nevoie doar de buletin. Cere lista cu toate documentele și asigură-te că le ai la tine înainte de aplica pentru un loc de muncă în Germania. 

Locuri de munca în Germania cu Lucicosm Mediere

Dacă îți dorești un loc de muncă legal în Germania, cu contract de muncă și toate beneficiile cu care vine acesta, te invităm să ne contactezi. Lucicosm Mediere îți oferă mai multe locuri de muncă din care poți alege, cu plecări rapide. 

Printre locurile de muncă disponibile se găsesc și locuri în agricultură, la câmp, în seră sau în hală. Ocazional, sunt disponibile și alte locuri de muncă precum șoferi sau îngrijitori. Pe pagina noastră de facebook te ținem la curent periodic în legătură cu locurile de muncă disponibile.

Dacă îți dorești să te înscrii, apelează-ne la unul dintre numerele de telefon disponibile pe site sau vino în locația noastră din Suceava.

Share

Scroll to Top