MEDIERE

Care sunt condițiile de cazare în Germania

condițiile de cazare în Germania

Majoritatea românilor s-au gândit măcar o dată cum ar fi dacă ar merge la muncă în Germania. O mare parte dintre acești români chiar s-au înscris pentru astfel de locuri de muncă, iar dacă te afli printre ei, în acest articol îți vorbim despre condițiile de cazare din Germania. 

Sigur, nu este vorba despre condițiile de cazare de la toate firmele, ci doar de la locurile de muncă pe care ți le pune la dispoziție Lucicosm Mediere. Dacă te-ai înscris pentru prima dată pentru un loc de muncă în Germania și nu știi ce te așteaptă, să știi că e totul spre bine. 

Pentru început, așteaptă-te la un salariu de 4 ori mai mare decât cel din România. Lucicosm Mediere îți pune la dispoziție locuri de cazare aproape de jobul pe care-l vei avea. Indiferent de locul de muncă pe care îl alegi, vei avea parte de cazare decentă, la preț mic. Menționăm că toate condițiile pe care le vom enumera sunt asigurate de firmele cu care colaborează Lucicosm Mediere. Dacă te-ai înscris pentru un loc de muncă în Germania cu altă firmă, cel mai probabil vei avea parte de alte cazări.

Cum sunt condițiile de cazare în Germania

După ce vei ajunge la firma la care vei lucra, vei fi dus în locul în care ești cazat. De obicei, îți sunt puse la dispoziție camere cu 2 sau trei locuri. Asta înseamnă că vei mai avea unul sau doi colegi, în funcție de mărimea camerei. 

Toate locurile de cazare au toate facilitățile de care ai nevoie. Vei avea pat, lenjerii și dulapuri în care îți poți pune hainele și lucrurile de igienă. Vei avea și o bucătărie echipată cu aragaz, frigider și dulapuri. Camerele puse la dispoziție sunt încălzite pe timp de iarnă, așa că nu va trebui să-ți faci griji legate de nici un aspect. Locurile de cazare din Germania sunt cât se poate de decente și, așa cum știi, germanii sunt oameni corecți. Condițiile de cazare pot fi asemănate cu un hotel de 2 sau 3 stele, fără probleme. 

Dacă îți faci griji legate de colegi, află că orice problemă poate fi adresată responsabililor de firmă și vei putea avea parte de o altă cameră. 

Ce te așteaptă la muncă în Germania

Știm că sunt șanse să fii puțin îngrijorat legat de locul tău de muncă în Germania, însă nu este cazul. Toate aspectele la care te-ai putea gândi sunt aranjate. Mai mult, vei fi într-o țară europeană mult mai dezvoltată decât e România. Te poți aștepta la condiții mult mai bune decât vei găsi la noi. 

Într-adevăr, există și firme la care condițiile de muncă și condițiile de cazare au ridicat numeroase probleme pentru români, firme care au ajuns cunoscute și în presa românească. Însă nu este cazul firmelor cu care colaborează Lucicosm Mediere. 

Vei avea parte de un loc de muncă decent, program de lucru în jurul a 8 ore, zile libere și cazare decentă. Singura schimbare notabilă față de un loc de muncă în România este salariul.

Ce îți pune la dispoziție Lucicosm Mediere

Lucicosm Mediere este o firmă de plasare a forței de muncă în Germania cu o activitate de peste 10 ani. Prioritatea noastră sunt clienții cu care colaborăm, astfel încât fiecare experiență să fie una plăcută. Poți să-ți alegi dintre o serie de locuri de muncă în hală, în seră sau în agricultură. În funcție de abilitățile și puterea ta de muncă, îți punem la dispoziție mai multe joburi la fel de bine plătite. 

Lucicosm Mediere îți oferă contract legal de muncă, cazare în apropierea locului de muncă și transport dus-întors Germania. 

Uite care sunt serviciile pe care ți le punem la dispoziție: 

  1. Transport persoane national si international
  2. Inchiriere de autocare si microbuze
  3. Plasare forta de munca in Germania
  4. Recuperare taxe si impozite
  5. Consultanta in domeniul impozitelor si plasarii fortei de munca

Suntem aici să ne asigurăm că experiența ta este una plăcută și îți asigurăm suport pe toată durata contractului. În Germania, vei avea și asigurare de sănătate, prin urmare nu va trebui să-ți faci griji legate de nici un aspect. 

Nu-ți rămâne decât să ne contactezi și să afli când sunt programate următoarele plecări. Mai mult, pe blogul Lucicosm Mediere afli toate detaliile legate de salariul pe care îl vei primi, care sunt drepturile și responsabilitățile tale, dar și sfaturi care să-ți fie de folos în călătoria ta. 

Share

Scroll to Top