MEDIERE

Ai sprijin constant la munca in Germania cu Lucicosm 

munca in Germania

Atunci când decizi să mergi la munca in Germania prin intermediul Lucicosm Mediere, nu doar că faci un pas important în cariera ta, dar primești și sprijinul necesar pentru a te asigura că această nouă schimbare este cât mai ușoară și benefică. 

De la consiliere inițială și asistență la documente, până la suport pe durata șederii în Germania, Lucicosm Mediere este alături de tine în fiecare etapă. 

Munca in Germania: alege jobul pe care îl dorești cu Lucicosm

Primul pas în colaborarea cu echipa Lucicosm Mediere în vederea obținerii unui loc de munca in Germania este consilierea personalizată. Echipa noastră te va ajuta să înțelegi mai bine oportunitățile disponibile și să alegi cea mai potrivită opțiune pentru tine. Vom discuta despre experiențele tale anterioare, despre ce știi și preferi să faci și vom alege împreună cel mai potrivit job pentru tine. Ce trebuie să știi e că fiecare loc de munca in Germania din portofoliul nostru este la fel de bine plătit.

Procesul de angajare la munca in Germania implică și o serie de documente care trebuie pregătite cu atenție. La Lucicosm Mediere vei avea parte de asistență și consiliere în acest proces. 

Te ajutăm să aduni și să completezi toate actele necesare: certificatul de naștere, cartea de identitate și orice alte documente relevante. Astfel, te asigurăm că totul este în ordine și că procesul de aplicare decurge fără probleme.

Odată ce ai fost selectat pentru un post, te vom ajuta să înțelegi toate detaliile contractului de muncă. Îți vom explica drepturile și obligațiile tale, asigurându-ne că ești pe deplin conștient de toate aspectele legale ale angajării tale. Nu mai rămâne decât să-ți pregătești bagajul și să pleci la munca in Germania.

Suport continuu chiar și pe durata plecării la munca in Germania

Un aspect important al relocării este organizarea călătoriei către Germania. Lucicosm Mediere te va ajuta să îți planifici călătoria în cel mai eficient mod posibil, oferindu-ți transport tur retur. Vei pleca și te vei întoarce cu noi, prin urmare întregul proces este asigurat de către Lucicosm Mediere. 

În plus, menținem constant contactul chiar și pe durata plecării tale. Indiferent de dificultățile pe care le întâmpini, vom fi aici să-ți oferim cea mai bună soluție.

Una dintre cele mai mari griji atunci când te muți într-o altă țară este cazarea. Noi ne asigurăm că ai un loc confortabil și sigur unde să stai. Toate cazările oferite prin Lucicosm Mediere sunt echipate cu facilități de bază, cum ar fi bucătărie, baie și spații de odihnă. Astfel, te vei simți ca acasă chiar și departe de casă.

Pe durata șederii tale în Germania, echipa Lucicosm Mediere este întotdeauna la dispoziția ta pentru a te ajuta cu orice problemă ar putea apărea. Fie că ai nevoie de ajutor cu formalitățile administrative, probleme de sănătate sau orice altă situație neprevăzută, suntem aici pentru a-ți oferi soluțiile necesare.

Lucicosm Mediere, partenerul tău în carieră

Chiar și după ce te-ai angajat și te-ai instalat în Germania, sprijinul nostru nu se oprește aici. Continuăm să monitorizăm evoluția ta și să primim feedback de la tine pentru a ne asigura că totul decurge conform planului. Dacă apar dificultăți sau nemulțumiri, suntem pregătiți să intervenim pentru a le rezolva.

Dacă la un moment dat decizi să te întorci în România, Lucicosm Mediere te poate ajuta și cu acest proces. Asigurăm transport din Germania, până la tine acasă, chiar la adresă. 

Dacă ești interesat să mergi la munca in Germania, nu ezita să ne contactezi și să afli mai multe despre cum te putem ajuta să îți găsești un loc de muncă bine plătit. 

Share

Scroll to Top