MEDIERE

3 motive să mergi la munca in hala Germania

munca in hala

Ți-ai dori un loc de munca in hala Germania? E de înțeles, deoarece aceste locuri de muncă sunt cele mai căutate. Să lucrezi într-o hală îți oferă câteva condiții de confort în plus față de lucrul în agricultură, dar ambele joburi sunt la fel de bine plătite. 

Știm că banii contează foarte mult, mai ales atunci când îți cauți de muncă în străinătate. Îți dorești să câștigi cât mai bine și să beneficiezi de toate facilitățile pe care firma de mediere și statul german ți le pun la dispoziție. Partea bună este că Germania este țara care de 30 de ani are nevoie de forță de muncă din România. Astfel, statul german se asigură că vei fi mulțumit de experiența în țara lor. Facilitățile tale includ asigurare medicală, dar și o întâmpinare călduroasă la locul de muncă. Fiecare firmă din Germania are grijă de angajații săi oferindu-le atât beneficii bănești, cât și condiții de trai decente. 

Dacă te-ai hotărât să mergi la muncă în Germania, însă nu știi ce presupune munca în hală, acest articol te poate lămuri.

Ce presupune munca in hala in Germania?

Hala este locul în care produsele firmei la care lucrezi, fie ele fructe sau legume, sunt spălate, curățate, aranjate și împachetate. Pe lângă asta, munca în hală mai presupune și curățenia de la final plus ordinea lucrurilor pe care le-ai folosit. 

În hală vei munci alături de o echipă de oameni și va trebui să cooperezi cu ei. Partea frumoasă e că vei reuși să legi prietenii și să cunoști oameni din alte țări. Vei putea să înveți limba germană și chiar cuvinte din limba poloneză, rusă sau chiar bulgară. 

Munca în hală nu este una solicitantă, ci este una care-ți permite să împarți sarcinile cu coechipierii tăi. 

De ce să alegi un loc de muncă în hală

Confortul. Pentru început, vei fi ferit de ploi, vânt și soare puternic. Munca în hală presupune munca într-un spațiu acoperit și igienizat corespunzător. Nu va fi nevoie să-ți faci griji că nu ai pelerină sau că răcești ușor, pentru că vei fi ferit de orice fel de fenomene meteo. 

Volumul de muncă. Deși acesta nu diferă foarte mult de munca la câmp, dacă ești o persoană mai firavă, e indicat să alegi munca în hală. Acolo vor fi aparate și utilaje care vor face treaba grea. Tu va trebui să le manevrei sau să te ocupi corespunzător de ele. Volumul de muncă se încadrează între 8-12 ore pe zi, cu pauze. În hală nu vei fi nevoit să muncești non-stop, ci poți lua pauze ori de câte ori este nevoie.

Igienă. Hala este un mediu mult mai curat. Îți permite să lucrezi într-un loc în care nu te vei murdări cu noroi și care nu te solicită la fel de mult. 

Munca in hala în Germania cu Lucicosm Mediere

Dacă îți dorești să lucrezi într-un mediu curat și care să nu te solicite prea mult, munca în hală este pentru tine. Lucicosm Mediere a dat startul înscrierilor și te invită să îți rezervi acum locul de muncă potrivit pentru tine. 

Îți punem la dispoziție locuri de muncă în hală nouă și contract de muncă legal pe o perioadă de minum 56 de zile. Lucicosm Mediere îți oferă o mulțime de facilități, printre care:

Salariu motivant. Indiferent de locul de muncă pe care-l alegi la Lucicosm, vei câștiga 9,35 euro/oră (în mână). Având în vedere volumul de muncă, vei putea să câștigi mult peste 1500 euro/lună, fără cheltuieli.

Contract de muncă legal. Nu vei munci la negru, ci într-un cadru legal. Lucicosm Mediere este firmă acreditată de plasare a forței de muncă, prin urmare orice procedură și colaborare este legală. 

Program ușor. În Germania vei lucra între 8-12 ore pe zi, de luni până sâmbătă. Sigur că vei avea pauză de masă la amiază, dar și pauze în timpul dimineții și după-amiezii, de câte ori ai nevoie. Ziua de duminică este liberă.

Cazare în apropierea locului de muncă. Nu vei fi nevoit să-ți cauți tu cazare și nici nu vei rămâne pe drumuri. Îți asigurăm cazare în apropierea locului de muncă la un preț de 7,5 euro/zi.

Pe lângă toate acestea, vei avea și asigurare medicală și ai posibilitatea de a merge la cumpărături o dată pe săptămână. Timpul tău liber este la dispoziția ta, așa că duminica îți rămâne să te odihnești, să explorezi sau să mergi din nou la cumpărături. 

Un loc de munca in hala în Germania este un bilet dus către siguranța ta financiară. Câștigă acum toți banii de care ai nevoie pentru investițiile pe care le tot amâni. Procesul de înscriere este unul cât se poate de simplu și nu ai nevoie de multe documente. Prin urmare, contactează-ne și rezervă-ți acum locul de muncă în Germania.

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top