MEDIERE

Îmbunătățiri ale serviciilor Lucicosm. Locuri de munca in Germania

munca in Germania

Cauți să colaborezi cu o firmă profesionistă pentru locuri de muncă în Germania? Pentru că, în România, contextul actual este în continuă schimbare, Lucicosm Mediere îmbunătățește constant servicii pe care vă oferă.

Foarte mulți oameni vor să plece la muncă în Germania. Pentru că situația nu este deloc favorabilă în România din punct de vedere financiar și pentru fiecare lucru de stabilit să fie economic.

Statisticile anului 2022

Cele mai noi statistici arată că în jur de 800.000 de români sunt lucrători permanenți în Germania. Un număr de aproximativ 190.000 sunt angajați sezonier.

Recent, Ministrul Muncii declara că acest fapt este unul îmbucurător, mai ales pentru că românii fac cinste țării noastre.

Potrivit acelorași statistici, cei mai mulți români lucrează în agricultură sau construcții.

Ce trebuie să știi că românii aleg să lucreze în Germania, pentru că le aduce stabilitatea financiară. Din nefericire, în România salariile pentru muncitorii necalificați sunt mici. Atât de mici nu vă permiți mai mult decât plata unei chirii și întreținerea lunară.

Iar în contextul creșterilor actuale este aproape imposibil să susțină o familie și să crești social în România. În schimb, în ​​Germania găsești soluții.

Jobs in Deutschland bei Lucicosm Medire

Pentru că știm că în Germania găsești soluții că toți mai mulți români și-au dorit să plece, să mediteze constant servicii pe care le oferă.

Așadar, pentru că ne dorim să ai parte de o colaborare pe placul tău, echipa Lucicosm este alături de tine. Îți oferă sfaturi și îndrumări pe toată durata plecării tale, astfel încât să nu întâmpini nici un fel de problemă.

Încă de la început, Lucicosm Mediere vă pune la dispoziție toate informațiile de care aveți nevoie ca să decizi corectă. În, vom fi alături de tine pe plus plecării tale. Îți vom oferi sfaturi și îndrumări, astfel încât experiența ta să fie una cât mai plăcută cu noi.

Pentru că transparența este printre primele 3 valori pentru noi, oferim toate detaliile colaborării.

Mai mult, îți vom fi de folos în procesul de decizie, ca tu să alegi jobul care ți se potrivește dintre cele oferite de noi.

Lucicosm Mediere este o firmă care plasează forță de muncă în Germania de mai bine a unui deceniu. Experiența ne recomandă ca  firmă serioasă și care oferă lor locuri de muncă sigure și legale.

Ce locuri de muncă în Germania vă oferim

Lucicosm Mediere colaborează cu un număr mare de firme din Germania, așa că oferă locuri de muncă diverse.

În mare parte, la noi găsești locuri de muncă în agricultură la câmp, în seră sau în hală. Ocazional, în funcție de cerere, facilităm angajarea la locurile de muncă precum îngrijitor sau șofer.

Toate aceste informații le postăm pe pagina noastră de facebook, așa că vrei să fii la curent cu locurile de muncă disponibile, te invităm să nu urmărești aici.

Ce beneficii ai

Pentru că suntem o persoană care lucrează legal, vei fi angajat cu cartea de muncă în străinătate, pe o perioadă de minim 56 de zile. Prin urmare, vei avea și asigurare de sănătate și socială.

Poți solicita un exemplar de contract de muncă pentru a vedea care sunt atribuțiile tale și ce salariu vei primi. În momentul semnării, un exemplar rămâne la tine.

Lucicosm Mediere asigurări și cazare în apropierea locului de muncă la prețul de 7,5 euro/zi. Vei primi un salariu de 9,82 euro/oră în mână.

În plus, nu ocupăm și de transport până în Germania, la firma la care vei lucra în cazul în care ai nevoie.

Locurile de muncă pe care le punem la dispoziție permit plecarea cât mai rapidă, chiar și în câteva săptămâni. Nu-ți rămâne decât să nu contactezi și să alegi jobul care se potrivește.

Teilen

Nach oben scrollen