MEDIERE

Locuri de muncă în Germania cu contract de muncă

muncă în Germania

Cei mai mulți români caută un loc de muncă în Germania cu contract de muncă. Inflația în creștere și nesiguranța națională împing tot mai mulți oameni să caute soluții pe plan internațional. Peste 600 de români pleacă zilnic la muncă în alte țări. Cea mai întâlnită destinație? Germania.

România este, în continuare, cel mai mare exportator de forță de muncă din România. Ce e important de știut e că oamenii chiar preferă să plece la muncă în străinătate. Dacă și tu vrei un astfel de loc de muncă, în acest articol afli cum să te înscrii și care sunt beneficiile tale. 

În general, românii lucrează în străinătate câteva luni pe an, iar în perioada rămasă se întorc pentru a se odihni. Nu e loc de îndoială, un astfel de loc de muncă poate să-ți schimbe statusul financiar. 

Motive pentru care să alegi un loc de muncă în Germania

Salariul poate fi de 5 ori mai mare decât cel din România. Dacă în țară câștigi abia 1.500 lei, în Germania câștigi cel puțin 1.500 euro pe lună. Vei avea un job care este plătit cu peste 9.50 euro pe lună. 

Condiții de trai decente. Ai propriul tău spațiu de gătit, de dormit și de odihnit. Condițiile de cazare din Germania sunt igienice și decente. Mai mult, sunt la un preț de 7 euro/zi, mai puțin decât câștigi într-o oră de muncă.

Condițiile financiare. Nu e greu să găsești un loc de muncă în România, însă este foarte dificil să trăiești cu 1500 lei pe lună. Cu banii pe care îi câștigi în Germania poți foarte ușor să-ți schimbi viața și să-ți duci la capăt toate planurile. 

Românii își calculează bine opțiunile, iar munca în străinătate rămâne în topul preferințelor. Totuși, fii atent pentru că multe joburi sunt fantome sau menite să-ți ia taxe și comisioane, fără a se ține de promisiuni. Nu colabora cu oricine îți promite un loc de muncă înafară. Alege să colaborezi cu o firmă serioasă, care are recenzii și experiență în domeniul plasării forței de muncă. 

Alege o firmă cu experiență de plasare a forței de muncă

Cum să faci asta? Asigură-te că firma îndeplinește câteva condiții. 

Verifică site-ul și informațiile prezentate. Află ce beneficii îți oferă și cum pot fi de încredere. Intră și pe pagina de facebook și verifică ce spun recenziile sau comentariile. O firmă de plasare a forței de muncă va avea pagină de facebook și, deci, ceva activitate acolo. Nu uita de experiență și de promisiunile pe care le face. O firmă cu activitate de mai bine de 2-3 ani îți va oferi servicii mai calitative și mai sigure.

Lucicosm Mediere îți oferă locuri de muncă în Germania sigure, cu contract de muncă. Mai mult, pe toată durată colaborării cu noi vei avea parte de consultanță gratuită. La noi găsești o varietate de locuri de muncă, printre care locuri de muncă în agricultură, la câmp, seră sau în hală, la cules de fructe sau leguminoase. Toate job-urile pe care le găsești la noi sunt plătite cu peste 9 euro/oră, iar programul de muncă este în jur de 8 ore/zi, cu ziua de duminică liberă. Uite ce beneficii ai:

  • cazare la prețul minim, 7,50 euro/zi;
  • contract legal de muncă;
  • venit minim de 9,80 euro/oră;
  • asigurare medicală și transport la locul de muncă gratuit.

Pe lucicosmjobs.ro mai multe detalii despre joburile puse la dispoziție. Înscrierile pentru 2022 au început, iar dacă vrei să câștigi mai bine, contactează-ne 0758276994 și 0743532563. Pe lucicosmjobs.ro afli toate informațiile de care ai nevoie. Rezervă-ți acum locul la muncă în străinătate în Germania. 

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top