MEDIERE

Ghid: ce trebuie să știi înainte de a căuta locuri de munca Germania

locuri de munca Germania

Te gândești să renunți la jobul din țară și să cauți locuri de munca Germania? Tot mai mulți oameni fac asta din cauza inflației enorme, a prețurilor uriașe și a economiei  care afectează întreaga Europă.

Dacă vrei să ai o siguranță financiară și să nu duci grija bani, e bine să cauți un loc de muncă în Germania. Totuși, nu te avânta după toate anunțurile pe care le vezi și nu crede ce îți spune orice persoană contactată pe site-uri dubioase. Nu te grăbi și asigură-te că alegi un loc de muncă care o să te ajute și care să fie bine plătit. 

Ca să faci alegerea bună pentru tine și să nu fii păcălit, bifează pașii din acest articol. Odată ce ai făcut asta, poți suna firma pentru angajare. 

1. Ești pregătit pentru ce o să urmeze?

Nu te speria, nu este vorba despre nimic grav. Un loc de muncă în Germania este la fel de ușor ca unul din România. Totuși, înainte de a te avânta, fii sigur că ești sănătos, că ai analizele la zi și că ești capabil să faci muncă fizică.

Întreabă-te dacă vei putea petrece în străinătate 3 luni, departe de familie sau prieteni.

Cu toate că poți să-ți iei partenerul cu tine și că acolo vei lucra cu români, este posibil ca ideea să nu-ți surâdă neapărat. Ca să poți să-ți faci bine treaba este important să nu ai probleme de sănătate care să afecteze munca. 

2. Nu vorbi cu persoane fizice care îți cer bani pentru căutarea de locuri de munca Germania

Este posibil să fii păcălit. Persoanele fizice cer o taxă înainte, însă nu-ți asigură locul de muncă. Vei rămâne și fără bani și fără job. Ca să nu se întâmple asta, apelează doar la firme specializate, legale și verificate.

Așa, vei avea garanția unui loc de muncă și garanția că primești banii înapoi, dacă e cazul. Ca să te asiguri că o firmă are activitate și nu este fantomă, caută-i site-ul, citește recenzii și uită-te pe pagina ei de facebook.

Vei găsi mărturii ale oamenilor și fotografii plus că vei știi că mergi la sigur. 

3. Nu pleca fără să știi toate detaliile legate de locuri de munca Germania

Chiar dacă firma este legală, sunt șanse ca oamenii să nu fie tocmai corecți. De aceea îți spuneam să verifici recenziile.

Ca să fii sigur că totul este în favoarea ta, întreabă detalii despre salariu, cazare, transport, contract de muncă, asigurare medicală, recuperarea taxelor, orar și durata contractului.

4. Nu lucra fără contract de muncă

Așa cum știi, este important să ai un contract de muncă, pentru că angajatorul îți plătește dările la stat precum CAS-ul și CASS-ul. Apelează la firme care îți oferă contract legal de muncă. Salariul este la fel de mare, iar tu ești asigurat. 

5. Asigură-te că ai toate documentele valabile.

Dacă îți expiră buletinul în Germania, e posibil să primești amendă. Iar dacă nu, vei face drumuri suplimentare, care costă bani ca să-ți reînnoiești documentele. Ia la tine toate actele necesare și asigură-te că sunt valabile.

6. Apelează la firme cu experiență

Întotdeauna firmele cu experiență îți vor oferi servicii calitative. Ca să ai parte de consultanță și de sprijin pe toată durata plecării tale, alege firme valide și cu experiență.

Locuri de munca Germania cu Lucicosm Mediere

Dacă îți dorești un loc de muncă în Germania cu contract de muncă, Lucicosm Mediere îți oferă:

  • locuri de muncă în agricultură, la fructe, leguminoase
  • locuri de muncă în seră
  • locuri de muncă în hală
  • alte locuri de muncă precum șofer, îngrijitor, etc. 

Lucicosm Mediere este o firmă de plasare a forței de muncă cu o activitate de peste 10 ani. Oferim contract de muncă legal, transport, cazare și consiliere gratuită pe toată durata plecării tale. Detalii despre joburile oferite găsești și pe site: https://lucicosmjobs.ro/

Recenzii Lucicosm Mediere

Clienții Lucicosm merg periodic în Germania. Unii dintre ei colaborează cu Lucicosm încă de la început. Uite ce scriu oamenii despre noi:

Gabriela Viorel: Lucrăm la această firmă LUCICOSM Mediere și suntem foarte mulțumiți de condiții, magazin saptamanal cu transportul firmei, banii de avans saptamanal. Munca este foarte lejera, ușoară, șefi cumsecade,și avem și asigurare medicala, deci într-un cuvânt FIRMA LUCICOSM MEDIERE ESTE O FIRMA SERIOASĂ.”

Ileana Ștefanoi: „Se fac și bani mulți în Germania. Va recomand sa mergeți, și eu am fost mulți ani.”

Petru Glo: „Tot respectul pentru conducerea acestei firme!”

Ca să fii la curent cu ultimele joburi postate, urmărește-ne pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/LucicosmMediere

Pentru informații despre locuri de munca Germania sună la 0758276994.

Share

Scroll to Top